АВТ низ бројки

АВТ е водечки дистрибутер на стока за широка потрошувачка кој врши услуги на пазарите во Македонија, Хрватска, Србија, Бугарија и Словенија.

Земји Земји
продажни тимови продажни тимови
дистрибутивни центри дистрибутивни центри
прoдавачи прoдавачи
доставни места доставни места
унапредувачи на продажба унапредувачи на продажба

Многу брендови кои ги дистрибуираме се водечки во своите категории: од чоколади и тестенини, преку храна за домашни миленици, се до средства за чистење и тоалетна хартија.

Ги покриваме сите сегменти на пазарот -  интернационални и национални ланци, како и независни продавници низ земјата. Имаме специјализирани продажни тимови за бензински пумпи и HoReCa канал, а нашите производи може да ги најдете и во продавниците за домашни миленици, киосци, аптеки, пристаништа, фризерски салони и апарати за самопослужување. 

 

Се грижиме секој производ да го пронајде својот купувач во вистинско време и на вистинско место

АВТ Македонија

ПРОДАЖБА

Продажните тимови се составени од преку 60 комерцијални претставници, кои секојдневно на терен се грижат нашите производи да се најдат на полиците.

ЛОГИСТИКА

Нашата логистика дневно обработува преку 300 палети во повеќе од 6.500 квадрати магацински простор и доставува роба во над 3.000 локации во текот на годината.

МАРКЕТИНГ

Маркетинг тимот се грижи за нашите брендови и обезбедува конкурентни и атрактивни понуди за трговците и крајните потрошувачи.

ИТ ПОДДРШКА

Со цел нашите услуги да бидат на високо ниво, користиме современа технологија пропратена со програми за продажба и пратење на робата, оптимизација на рутите и известување.

ФИНАНСИРАЊЕ

Долгогодишното искуство на нашиот финансиски тим овозможува и финансиски услуги и поддршка , како и 100% превземање на ризикот при наплата.

 

Нашите продажни тимови ги покриваат сите продажни места – од големите трговски ланци до малите продавници од соседството.

Кариера

Успехот на АВТ Интернатионал е резултат на знаењето на нашите вработени, нивната организација, посветеност и тимската работа.

Од нашите идни вработени очекуваме професионалност, продуктивност, одговорност и мотивираност за работа и понатамошно развивање на знаењето и вештините.  Доколку сакате да бидете дел од нашата групација пријавете се на еден од актуелните огласи или испратете ни отворена молба на следната е-маил адреса:  awt@awt.mk

Aпликација за работа

Партнери

Наши партнери се производители на водечки брендови чии производи ги пласираме и континуирано ја развиваме нивната понуда на пазарот.

 

Нашите квалитети ги препознаа многу производители, од една страна, но и трговските ланци, од друга страна. Со гордост може да се пофалиме со долгогодишно партнерство со нив.

Контакт

АВТ делува во Македонија, Хрватска, Словенија, Србија и Бугарија. За избор на држава кликнете на линковите подолу.